fbpx

Shape shift 90
programma

Klaar om weer fit te worden?

Ontdek de kracht van ons Shape Shift 90 programma, dat je in slechts 90 dagen begeleidt naar een gezonder en zelfverzekerder leven. Met toewijding en deskundige begeleiding verleggen we niet alleen fysieke en mentale grenzen, maar stimuleren we ook zelfvertrouwen en een blijvende omarming van een gezonde levensstijl.

BLIJVENDE IMPACT

Maak je klaar voor een positieve en blijvende impact op jouw gezondheid en welzijn. Het Shape Shift 90 programma is meer dan een fitnessroutine; het is een kans om de beste versie van jezelf te worden. Sluit je aan bij onze maandelijkse startgroep en laat ons je begeleiden naar een gezondere en zelfverzekerde levensstijl in slechts 90 dagen.

IN HET KORT

Het Shape Shift 90 programma begint elke maand met maximaal 10 deelnemers. Je start met een uitgebreide 3D bodyscan en rapportage, als nulmeting voor de komende 90 dagen. Je krijgt een wekelijkse groepstraining waarin de oefeningen worden uitgelegd door een gespecialiseerde personal trainer. Vervolgens train je zelfstandig 2 tot 3 keer per week in onze personal gym. Om je te ondersteunen werken we met een gepersonaliseerd voedingsplan via onze handige app, zonder het gevoel te hebben dat je op een streng dieet zit. Bovendien ontvang je wekelijks begeleidende e-mails met tips en aanmoedigingen om je te helpen een blijvende verandering te realiseren.

WAT IS INBEGREPEN BIJ SHAPE SHIFT 90?
HOE IS HET PROGRAMMA OPGEBOUWD?

We werken volgens het principe van een fasegericht model. In 3 fasen werk je toe naar een blijvende verandering:

1. Foundation fase (3 weken)
Gericht op het opbouwen van een solide basis.

2. Build fase (8 weken)
Focus op opbouw van spiermassa en kracht

3. Burn fase (2 weken)
Nadruk op het verbranden van vet en het verbeteren van de conditie.

In een persoonlijke intake leggen we je graag in detail uit hoe deze fases zijn opgebouwd.

Fit-Together - Lounge
WANNEER KAN IK BEGINNEN?

Kom op 15 december aanstaande, van 19 tot 20 uur, naar de vrijblijvende info-avond om alles te horen over het Shape Shift 90 programma, kennis te maken met de trainers en je vragen te stellen.

We starten onze eerste groep in de eerste week van januari 2024 met minimaal 6 deelnemers. Vanaf dat moment starten we iedere maand met een nieuwe groep Shape Shifters. Er kunnen maximaal 10 mensen tegelijk starten, dus als de groep vol zit, dan start je in de eerstvolgende beschikbare groep.

WAT IS DE INVESTERING?
MEER WETEN?

Via het formulier op deze pagina meld je je eenvoudig aan voor de info-avond op vrijdag 15 december 2023 om 19 uur. We leggen je dan in detail uit hoe dit programma jou kan helpen om de transformatie in gang te zetten. 

Twijfel je nog, heb je een vraag of kan je niet naar de info-avond komen? Mail ons op info@fit-2gether.nl of bel 085-8000802  voor een 1-1 gesprek.

AANMELDEN INFO-AVOND VR 15 DECEMBER, 19 uur