Werkwijze

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Onze

DRIVE

Onze drive is om anderen te helpen. Met het doorbreken van patronen, bij het op gewicht komen, om te herstellen van blessures en bij het realiseren van een sterk, gezond en gebalanceerd leven. De afgelopen 7 jaar hebben we van dichtbij meegemaakt wat een impact structureel bewegen heeft en hoe het levens verandert. Dat gunnen we iedereen! We vertellen je hier graag iets over onze werkwijze en kernwaarden, maar kom het ook gerust ervaren!

WERKWIJZE

Personal Training

01

VRIJBLIJVENDE INTAKE

KENNISMAKING

Allereerst kom je natuurlijk kennismaken! Een persoonlijke klik is een absolute vereiste voor iedere succesvolle training. Tijdens de kennismaking vertel je ons wat over jouw reis tot nu toe, jouw doelen en verwachtingen. Wij laten je vervolgens zien of en hoe we je kunnen helpen om een volgende stap te zetten en natuurlijk wat de investering is. En je kunt gelijk een kijkje nemen in onze studio!

Fit-Together - Werkwijze - Stap 1a

GO OR NO GO

KEUZEMOMENT

Op basis van de kennismaking en jouw eerste indruk maak je een afweging of je bij ons wilt starten. Als je nog niet helemaal overtuigd bent of Personal Training of Fit-Together goed bij je past, dan heb je de mogelijkheid om een gratis proefsessie te volgen. Deze proefsessie van 30 minuten en geeft je een goede indruk van een reguliere trainingssessie.

Fit-Together - Werkwijze - Stap 1b
[bold_timeline_item_button title=”Expand” style=”” shape=”” color=”” size=”inline” url=”#” el_class=”bold_timeline_group_button”]

02

VOORBEREIDING

ASSESEMENT EN BODYSCAN

Besluit je om bij ons te komen trainen, dan starten we met een assessment. Het doel hiervan is om te komen tot een passend trainingsschema, heldere doelstellingen en de nodige aandachtspunten. Onderdeel van het assessment zijn een 3D Bodyscan en het testen van de primal movements. De scan vertelt ons over onder andere het gewicht, de spiermassa- en omvang en het visceraal vetpercentage, de primal movements laten ons zien welke aandachtspunten er zijn in de houding en motoriek.

Fit-Together - Werkwijze - Stap 2a

PLANNING

SCHEMA MAKEN

We gaan voor jou aan de slag met een plan op basis van de informatie uit het assessment. Afhankelijk van de keuzes die we met elkaar maken komt er een plan voor de inrichting van de trainingen, voor voeding en voor de weegmomenten. Tijdens de eerste training vertellen we je meer over dit plan.

Fit-Together - Werkwijze - Stap 2b
[bold_timeline_item_button title=”Expand” style=”” shape=”” color=”” size=”inline” url=”#” el_class=”bold_timeline_group_button”]

03

AAN DE BAK

START TRAININGEN

Met een gedegen plan starten we met jouw trainingsschema. We doorlopen tijdens Personal training sessies over het algemeen 3 fases: De Foundation fase, gericht op het opbouwen van een solide basis. De build fase, met focus op opbouw van spiermassa en kracht. En de Burn fase, met de nadruk op het verbranden van vet en het verbeteren van de conditie.

Fit-Together - Werkwijze - Stap 3a

BIJSTELLEN?

CHECK EN (RE)ACT

In een periodiek coachingsgesprek bespreken we waar je staat en of we nog op schema zijn om jouw doelstellingen te behalen. Als het nodig is passen we de training aan en/of verleggen we de focus. Tijdens een coachingsgesprek wordt meestal ook de 3D Bodyscanner gebruikt om vooruitgang te kunnen beoordelen. Op deze manier zijn we met elkaar maximaal in controle om jou te helpen jouw doelen te bereiken!

Fit-Together - Werkwijze - Stap 3b
[bold_timeline_item_button title=”Expand” style=”” shape=”” color=”” size=”inline” url=”#” el_class=”bold_timeline_group_button”]

KERNWAARDEN

Fit-Together

AANDACHT
Onze trainers hebben hun volle aandacht bij jou en zijn oprecht geïnteresseerd in wat er speelt.
HUMOR
We brengen ontspanning aan in trainingen door met elkaar te lachen. Met humor bereik je meer 😉
PASSIE
Onze trainers hebben passie voor mensen, gezondheid en hun vak. Zo halen we het beste uit jou en de training.
VEILIGHEID
We creëren met elkaar een veilige omgeving voor mannen en vrouwen, zodat je je thuis voelt in onze gym.
TOEGANKELIJKHEID
Wij zijn een inclusieve gym, oordelen niet op uiterlijk of achtergrond en moedigen aan om jezelf te zijn.
PROFESSIONALITEIT
We nemen ons werk heel serieus en blijven ons continue verdiepen in ontwikkelingen in ons vakgebied.
Personal Training Amersfoort

ERVAAR HET ZELFGRATIS PROEFSESSIE

Boeken

Wij kunnen je het allemaal vertellen, maar het beste is om het zelf te ervaren. Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking en proefsessie via onderstaande knop of bel ons direct!

Onderkant Fit-Together website
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Vragen?

BEL OF MAIL

ADRESFIT-TOGETHER
Terminalweg 39B
3821 AJ Amersfoort
CONTACT INFO085 8000 802
info@fit-2gether.nl