1 op 4 COACHINGSMALL GROUP

Programma

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

SMALL GROUP

1 op 4 Coaching

INSTAPLEVEL
ALLE LEVELS
GROEPSGROOTTE
1 op 4 COACHING
SCHEMA
ROOSTER

Houd je van gezelligheid tijdens het sporten en motiveert het extra je als je samen sport en dat je ergens verwacht wordt? Ontdek dan wat een small group voor jou kan betekenen. Het is de ideale manier om te sporten met anderen onder begeleiding van een personal trainer.

In een groep van maximaal 4 sporters ga je een uur aan de slag met een workout. Ondanks het feit dat je in een groepje traint is er ook altijd persoonlijke aandacht voor jouw level en omstandigheden. Bij Fit-Together is het creëren van een omgeving waar je je veilig en thuis voelt een prioriteit. Deelnemers aan een small group zijn supportive en moedigen elkaar aan!

Naast onze ‘gewone’ small groups voor krachttraining en conditie hebben we een aantal keer per week speciale thema small groups:

HYROX small group
Voor iedereen die graag op hoge intensiteit wil trainen bieden we (doorlopende) HYROX small groups. Twee keer per week ben je welkom om mee te trainen met deze toffe en uitdagende training volgens het HYROX concept! Je hoeft geen deelnemer aan HYROX te zijn om aan te sluiten in de groep.

High Intensity Interval Training (HIIT)
Tijdens deze training werken we met hartslagmeters en projectie op het scherm op hoge intensiteit aan kracht en conditie. Grensverleggend, intens en een mooie manier om meer inzicht te krijgen in jouw fitheid!

Bootcamps
Niet helemaal hetzelfde als een small group, maar zeker de moeite waard om te proberen: Twee keer per week trainen we in de buitenlucht met de Soesterduinen als uitvalsbasis. Lees hier meer!

Hoe vaak kan ik in een small group meetrainen?

Je kunt zo vaak deelnemen aan een small group als je zelf wilt. We hebben bijna dagelijks small group trainingen, zowel ‘s ochtends als ‘s avonds. Via onze app schrijf je je in op een specifiek moment. In de meeste gevallen kunnen er maximaal 4 mensen deelnemen aan een small group, met uitzondering van de HIIT trainingen van kickboksen. Hier is het maximale aantal deelnemers 6.

Kan een small group training mij helpen met afvallen?

Iedere vorm van personal training draagt bij aan doelstellingen zoals afvallen, sterker worden en energie opbouwen. Dus ook small group trainingen. Als afvallen jouw primaire doel is, dan bieden we aanvullend op het trainingsschema de mogelijkheid tot een persoonlijk voedingsplan en een periodieke 3D-bodyscan. Je kijkt dan samen met je coach regelmatig naar je vorderingen en past desgewenst de training aan op wat er nodig is.

Hoe werkt het als ik op vakantie ben of een keer ziek ben?

We begrijpen heel goed dat je er niet altijd kunt zijn. Daarom werken wij iets anders dan een sportschool, waar je maandelijks contributie betaalt ongeacht of je er bent of niet. In plaats daarvan  ontvang je van ons credits voor de periode dat je bij ons komt sporten. Deze credits gebruik je als je deelneemt aan een small group. Ben je er een keer niet, dan heb je dus een extra credit over om op een ander moment te sporten. De enige voorwaarde is dat je de credits gebruikt binnen de afgesproken periode die je bij ons sport.

Ik ben geïnteresseerd. Wat kan ik verwachten?

We kunnen ons voorstellen dat je wilt weten wat je van ons kunt verwachten. Je leest op de pagina Werkwijze meer over onze filosofie en hoe het proces er uit ziet vanaf de eerste kennismaking tot en met de trainingen zelf.

PER MAAND

v.a. € 79,95

LOCATIETerminalweg 39B
Amersfoort
CONTACT INFO085 8000 802
info@fit-2gether.nl
Fit-Together Personal Training Amersfoort - Small group training
Fit-Together Personal Training Amersfoort - Duo personal training en small group training
Fit-Together Personal Training Amersfoort - Personal Training en Small Group training
Personal Training Amersfoort
Personal Training Amersfoort

ERVAAR HET ZELFGRATIS PROEFSESSIE

Boeken

Onderkant Fit-Together website
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image