1 op 1 COACHINGPERSONAL TRAINER AMERSFOORT

Programma

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

PERSONAL TRAINING

1 op 1 Coaching

INSTAPLEVEL
ALLE LEVELS
GROEPSGROOTTE
1 op 1 COACHING
SCHEMA
FLEXIBEL

Wil je afvallen? Een flink verbeterde conditie? Je weer energiek voelen? Of heb je gewoon een stok achter de deur nodig om beter te trainen? Er zijn momenten dat het je niet lukt om zelf in beweging te komen en dat je hulp nodig hebt om jouw doelen te bereiken. Dat is precies waar wij je mee kunnen helpen door personal training.

Een personal trainer is zóveel meer dan alleen iemand die je vertelt welke oefeningen je moet doen. Wij zijn jouw aanmoediger, een luisterend oor en houden je bij de les. Natuurlijk dagen we je uit om een stap verder te gaan, maar we houden altijd rekening met waar je staat en waar je naar toe wilt. Onze professionele trainers kunnen ook met je meedenken bij blessures of beperkingen over wat wél mogelijk is.

Personal training is een investering in jezelf. Het gaat je helpen om je doelen te bereiken: in je gezin, op je werk, in je bedrijf of voor jou persoonlijk. Personal training leert je veel over jezelf en helpt je op veel meer vlakken dan alleen fysiek sterker worden. Wij doen niets liever dan je helpen om daarin te groeien!

Ik wil afvallen. Is dit een goed programma voor mij?

Ja, natuurlijk! Maar alleen sporten zorgt niet voor het doorbreken van de cirkel van een paar kilo’s er af en er weer bij. Samen met jouw personal trainer kijk je ook naar hoe je een echte verandering realiseert en patronen doorbreekt. Bijvoorbeeld op het gebied van eten en dagelijkse beweging. Jouw coach spiegelt je en daagt je uit om die verandering zelf in te zetten en vast te houden.

Ik heb een blessure. Kan ik wel trainen?

Voor de meeste blessures geldt dat trainen op een verantwoorde manier een voorwaarde is om op een gezonde manier te herstellen. Onze personal trainers weten als geen ander hoe je dat doet. We helpen je om grenzen te bewaken en op een verantwoorde manier grenzen te verleggen.

Ik heb een chronische ziekte. Hoe kan personal training mij helpen?

Een chronische ziekte, zoals een vorm van reuma of diabetes, kan je ontmoedigen om in beweging te komen. Door pijn of gebrek aan energie lijkt je lichaam aan te geven te willen rusten. Wij weten uit ervaring dat sporten juist helpt om de strijd aan te gaan. Jouw personal trainer bewaakt samen met jou hoe we dit op een gezonde en verantwoorde wijze kunnen doen.

Ik heb geen ervaring met krachttraining. Is personal training iets voor mij?

Ervaring is op geen enkele manier een voorwaarde om te starten met personal training. Tijdens de kennismaking bespreken we waar je staat en welke stappen nodig zijn om je doelen te bereiken. Het programma van personal training wordt volledig afgestemd op jouw level.

Ik ben geïnteresseerd. Wat kan ik verwachten?

We kunnen ons voorstellen dat je wilt weten wat je van ons kunt verwachten. Je leest op de pagina Werkwijze meer over onze filosofie en hoe het proces er uit ziet vanaf de eerste kennismaking tot en met de trainingen zelf.

PER MAAND

v.a. € 233

LOCATIETerminalweg 39B
Amersfoort
CONTACT INFO085 8000 802
info@fit-2gether.nl
Fit-Together Personal Training Amersfoort - Personal Training en Small Group training
Fit-Together Personal Training Amersfoort - Personal Training sessie
Fit-Together Personal Training Amersfoort - Personal Training sessie
Personal Training Amersfoort
Personal Training Amersfoort

ERVAAR HET ZELFGRATIS PROEFSESSIE

Boeken

Onderkant Fit-Together website
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image