Training & TicketsHYROX

Official Gym

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

HYROX

Training

INSTAPLEVEL
Intermediate
GROEPSGROOTTE
6 tot 10
SCHEMA
ROOSTER

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en wil je fit(ter) worden combineren met een ultiem doel? Sluit je dan aan bij de HYROX challenge! Fit-Together verzorgt, als officieel gym partner, de small group training en tickets voor dit geweldige en intense programma op 13 oktober 2024 in Amsterdam.

HYROX is een wereldwijde fitnessrace voor iedereen die graag uitgedaagd wil worden. Deelnemers van over de hele wereld strijden in exact hetzelfde format. De race begint met een run van 1 km, gevolgd door 1 functionele beweging, die 8 keer wordt herhaald. Dit vindt plaats in grote overdekte locaties waardoor een unieke stadionachtige sfeer ontstaat voor alle deelnemers.

HYROX is niet voor iedereen weggelegd. Tenminste, als je de hele race alleen doet. Het programma vraagt veel van de deelnemers en een goede voorbereiding is daarom een must. Om het toch toegankelijk te maken voor de meeste sporters heeft HYROX de mogelijkheid gecreëerd om de race met z’n 2-en of 4-en af te leggen. In dat geval worden de onderdelen en de inspanning evenredig verdeeld.

Fit-Together biedt doorlopende small group trainingen, specifiek gericht op het programma van HYROX. Ben je van plan om aan een van de HYROX events mee te doen of wil je gewoon een uitdagende training aangaan? Stroom dan in bij onze small groups op woensdagavond en/of zaterdagochtend!

Ik ben best fit. Waarom zou ik specifiek trainen voor HYROX?

HYROX is geen ‘walk in the park’. Het is een fysieke uitdaging met hele specifieke onderdelen, waar je je echt op moet voorbereiden. Tegelijkertijd is het ook een sociaal evenement, waar je elkaar helpt en motiveert om het maximale te bereiken. Samen trainen, voorbereiden en plezier hebben is daarom onmisbaar.

Welke opties zijn er voor deelname aan HYROX?

Er is voor iedereen wel een optie:

– Optie 1: Open: 8 x 1 kilometer hardlopen en 8 onderdelen
– Optie 2: Dubbels: 8 x 1 kilometer hardlopen en 4 onderdelen per persoon
– Optie 3: Relay teams: 2 x 1 kilometer hardlopen en 2 onderdelen per persoon

Wat zijn de data voor HYROX training en het event?

Onze small group trainingen zijn iedere woensdagavond en zaterdagochtend. Het eerstvolgende HYROX event is in Amsterdam in het weekend van 13 oktober 2024.

Ik heb al een ticket voor HYROX. Kan ik ook alleen bij jullie trainen?

Ja, dat kan! Bel of mail ons voor meer info over de trainingsmogelijkheden!

PER MAAND

v.a. € 80,00

LOCATIETerminalweg 39B
Amersfoort
CONTACT INFO085 8000 802
info@fit-2gether.nl
Fit-Together-Training-Hyrox-Programma
Fit-Together-Hyrox-Rotterdam-hardlopen
Fit-Together-Hyrox-Rotterdam-roeien
Personal Training Amersfoort
Personal Training Amersfoort

ERVAAR HET ZELFGRATIS PROEFSESSIE

Boeken

Onderkant Fit-Together website
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image