Focus op doorbraak12 weken programma

The Change

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

The Change

In 90 Days

INSTAPLEVEL
ALLE LEVELS
GROEPSGROOTTE
SMALL GROUPS
SCHEMA
2 OF 3 X PER WEEK

In ons 90-dagen-programma, The Change In 90 Days, hebben we een duidelijke missie: het veranderen van levens. Dit unieke 90-dagen-programma is ontwikkeld op basis van onze jarenlange ervaring, lifestyle studie en de dagelijkse praktijk in onze personal gym. Iedere dag zien we met eigen ogen hoe levens veranderen door ingeslepen patronen te doorbreken en te vervangen door nieuwe, gezonde patronen. We helpen je op weg om een nieuw hoofdstuk te starten: een gelukkiger, gezonder en meer gebalanceerd leven.

Geen standaard sportprogramma
The Change In 90 Days is geen ’13 in een dozijn’ sportprogramma: Het is een begeleid proces van verandering. Een reis van transformatie, gericht op fysieke, mentale en emotionele gezondheid. Je sport meerdere keren per week onder begeleiding van een personal trainer en gaat ondertussen zelfstandig aan de slag met de waarom-vraag achter jouw wens om te veranderen. Met een combinatie van wekelijkse opdrachten, voedingsbegeleiding en mentale coaching, dagen we je uit om te reflecteren, grenzen te verleggen, zelfvertrouwen te vergroten en een duurzame, gezonde levensstijl te omarmen.

90 dagen all-in
Verandering of transformatie is mogelijk omdat je dit niet alleen hoeft te doen. Je krijgt 90 dagen lang toegewijde begeleiding en ondersteuning. We coachen je in de gym, via e-learning met wekelijkse opdrachten, video’s en content, in een wekelijks coachingsgesprek en met behulp van uitgebreide wegingen en metingen. Elke stap van de reis is zorgvuldig ontwikkeld om je te inspireren, uit te dagen en te helpen om patronen te herkennen en zo nodig te vervangen met nieuwe en gezonde keuzes. Onze aanpak omvat persoonlijke doelstellingen, dagelijkse reflectie, educatie over voeding en praktische hulp om patronen te doorbreken. We zijn niet alleen een personal trainer; we zijn jouw reisgenoot op weg naar een gezonde, gelukkige versie van jezelf.

Je krijgt:

  • 13 gezamenlijke techniek trainingen
  • 13 of 26 small group trainingen (met eigen schema)
  • 3 uitgebreide 3D-bodyscans
  • Een gepersonaliseerd voedingsplan
  • Een wekelijks 10-minuten gesprek met jouw coach
  • E-learning door opdrachten, video en artikelen
Klinkt goed, maar kan ik het ook een keer proberen voordat ik start?

Jazeker! Je bent meer dan welkom om kennis te maken en een gratis proefles te volgen. We luisteren dan graag naar jouw doelstellingen en verwachtingen en kunnen je dan concreet vertellen hoe The Change in 90 days jou kan helpen om je dromen te realiseren.

Wanneer start het programma?

We starten iedere maand met een groep van maximaal 8 deelnemers. Op deze pagina vind je de eerstvolgende startdatum. Maar bel ons gerust om alvast een afspraak te maken voor een gratis intake en proefles!

Wat is het resultaat van het programma?

Dit programma vraagt commitment om jouw persoonlijke doelen te behalen. Eén ding is zeker: als je met toewijding 90 dagen aan de slag gaat, ga je échte verandering ervaren in je zelfvertrouwen, mindset, motivatie, patronen en gezondheid.

Hoe wordt het resultaat gemeten?

Fit-Together beschikt over uitgebreide apparatuur om een 3D bodyscan te maken en resultaten uit te lezen. Met behulp van deze scanner wordt (in een scan van 365 graden) onder andere het gewicht, de spiermassa- en omvang, het visceraal vetpercentage, de BMI en andere belangrijke kenmerken gemeten. Tijdens het programma wordt de scan enkele keren herhaald, zodat we goed monitoren welke verandering er plaats vindt en waar nog wat extra focus op mag liggen.

Hoe werkt het als ik op vakantie ben of een keer ziek ben?

Dit programma vraagt toewijding. Maar als je er een keer niet kunt zijn, dan bieden we je de mogelijkheid om het in te halen. We werken iets anders dan een sportschool, waar je maandelijks contributie betaalt ongeacht of je er bent of niet. In plaats daarvan ontvang je van ons credits voor de periode dat je deelneemt aan The Change. Deze credits gebruik je als je deelneemt aan een small group. Ben je er een keer niet, dan heb je dus een extra credit over om op een ander moment te sporten. De enige voorwaarde is dat je de credits gebruikt binnen de afgesproken periode die je bij ons sport.

Ik ben misschien geïnteresseerd. Wat kan ik verwachten?

We kunnen ons voorstellen dat je wilt weten wat je van ons kunt verwachten. Kom persoonlijk kennismaken en volgt een proefles om zelf te ervaren of dit programma bij jou past!

STARTMOMENT

Zomer 2024

LOCATIETerminalweg 39B
Amersfoort
CONTACT INFO085 8000 802
info@fit-2gether.nl
Fit-Together Personal Training - 12 weken programma
Fit-Together Personal Training - 12 weken programma
Fit-Together Personal Training - Personal Trainer
Personal Training Amersfoort
Personal Training Amersfoort

ERVAAR HET ZELFGRATIS PROEFSESSIE

Boeken

Onderkant Fit-Together website
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image