HIIT TRAININGKICKBOKSEN

Programma

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

KICKBOKSEN

HIIT Training

INSTAPLEVEL
BEGINNERS
GROEPSGROOTTE
MAXIMAAL 6
SCHEMA
FLEXIBEL

Wil je leren kickboksen of heb je al enige ervaring en wil je de techniek en basisprincipes verder uitdiepen? Start dan jouw kickboks lessen in een small group, duo personal training of 1 op 1 personal training. Naast de reguliere bokstrainingen bieden we ook Coachend boksen voor tieners aan. Lees hier meer.

In onze personal training studio hebben we een uitgebreide bokszone met veel bewegingsvrijheid. Onder begeleiding van jouw bokscoach ga je aan de slag met veilig leren stoten en trappen. De kickbokslessen vallen onder de zogenaamde High Intensity Interval trainingen (HIIT), waarbij je periodes van zeer intensief bewegen afwisselt met korte pauzes. Dit zorgt er voor dat je uithoudingsvermogen met grote stappen vooruit gaat. Dus naast de hoge fun-factor werk je tegelijkertijd aan een ijzersterkte conditie!

We hebben een speciaal programma voor beginners om te ontdekken of kickboksen iets voor jou is. In 8 trainingssessies leer je de basis van het kickboksen met goede combinaties. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel of mail ons vandaag nog voor een vrijblijvende kennismaking en proefles!

Ik heb nog nooit gekickbokst. Ben ik dan bij jullie op de juiste plek?

Jazeker! Je bent als absolute beginner op de juiste plek. Bij Fit-Together vinden we het belangrijk dat jij de ruimte krijgt om op jouw tempo te leren. Heb je het snel onder de knie, dan dagen we je uit om je techniek te verfijnen. Heb je meer tijd nodig, dan oefenen we de basis totdat je deze beheerst. In alle gevallen zorgen we er voor dat je met een glimlach en voldaan de deur uit loopt!

Kickboksen klinkt heftig. Is dat ook zo?

Bij onze kickbokslessen werk je aan techniek en uithoudingsvermogen en staat er geen schreeuwende coach naast je. Kickboksen heeft bij ons een andere functie dan in gevecht zijn met een tegenstander. Tegelijkertijd valt kickboksen bij onder de High Intensity Interval Trainingen (HIIT) en vraagt het écht iets van je. Dat maakt deze sport ook zo lonend!

Kan ik voor kickboksen aansluiten bij een bestaande groep?

Ja, we hebben in ons rooster diverse mogelijkheden om aan te sluiten bij de kickboks small groups. Op de startpagina zie je de huidige opties, maar vraag vooral ook naar de mogelijkheden. Er worden regelmatig nieuwe small groups toegevoegd aan het rooster.

Hoe werkt het als ik op vakantie ben of een keer ziek ben?

We begrijpen heel goed dat je er niet altijd kunt zijn. Daarom werken wij iets anders dan een sportschool, waar je maandelijks contributie betaalt ongeacht of je er bent of niet. In plaats daarvan  ontvang je van ons credits voor de periode dat je bij ons komt sporten. Deze credits gebruik je als je deelneemt aan een small group. Ben je er een keer niet, dan heb je dus een extra credit over om op een ander moment te sporten. De enige voorwaarde is dat je de credits gebruikt binnen de afgesproken periode die je bij ons sport.

Ik ben misschien geïnteresseerd. Wat kan ik verwachten?

We kunnen ons voorstellen dat je wilt weten wat je van ons kunt verwachten. Je leest op de pagina Werkwijze meer over onze filosofie en hoe het proces er uit ziet vanaf de eerste kennismaking tot en met de trainingen zelf.

PER MAAND

v.a. € 79,95

LOCATIETerminalweg 39B
Amersfoort
CONTACT INFO085 8000 802
info@fit-2gether.nl
Fit-Together Personal Training - Small group kickboksen
Fit-Together Personal Training - Kickboksen
Fit-Together Personal Training - Kickboksen
Personal Training Amersfoort
Personal Training Amersfoort

ERVAAR HET ZELFGRATIS PROEFSESSIE

Boeken

Onderkant Fit-Together website
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image