1 op 2 COACHINGDUO PERSONAL TRAINING

Programma

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

DUO PERSONAL TRAINING

1 op 2 Coaching

INSTAPLEVEL
ALLE LEVELS
GROEPSGROOTTE
1 op 2 COACHING
SCHEMA
FLEXIBEL

Samen doelen stellen, elkaar motiveren en samen grenzen verleggen. Dat is waar Duo personal training voor staat. Met persoonlijke aandacht van jouw personal trainer worden jij en je partner, collega of vriend(in) uitgedaagd om een verandering in te zetten en vast te houden.

De kracht van duo personal training is veelzijdig: Uit onderzoek blijkt dat samen sporten je gelukkiger maakt. Je houdt elkaar scherp, je bereikt samen doelen, je brengt quality time met elkaar door en – last but not least – hebt plezier met elkaar. Het is een krachtige manier om gezondheid en relaties te prioriteren.

Met wie zou jij samen willen sporten? Kom dan met z’n tweeën langs voor een vrijblijvend gesprek of een gratis proefsessie en ervaar duo personal training zelf!

We hebben beiden een druk schema. Hoe flexibel zijn jullie?

Behoorlijk flexibel! Bij Fit-Together werken toegewijde personal trainers die graag ruimte maken in hun agenda om jullie te trainen. Onze werktijden en -dagen zijn flexibel. Samen kijken we naar het beste moment om de trainingen in te plannen.

Betaal je voor Duo training 2x het tarief van personal training?

Nee hoor, want jullie hebben samen één personal trainer. Je betaalt alleen een opslag voor het gebruik van de faciliteiten. Het is dus ook voordeliger om met z’n tweeën te trainen!

Mijn duo heeft meer of minder ervaring dan ik. Werkt dat wel?

Een van de voordelen van personal training is dat onze coach rekening houdt met jouw persoonlijke level en dat van je partner, collega of vriend(in). Samen sporten sluit jouw persoonlijke doelen niet uit. Beter nog: het versterkt elkaar. Je moedigt elkaar aan om persoonlijke grenzen te verleggen.

Hoe werkt het als ik op vakantie ben of een keer ziek ben?

We begrijpen heel goed dat je er niet altijd kunt zijn. Daarom werken wij iets anders dan een sportschool, waar je maandelijks contributie betaalt ongeacht of je er bent of niet. In plaats daarvan  ontvang je van ons credits voor de periode dat je bij ons komt sporten. Deze credits gebruik je als je deelneemt aan een small group. Ben je er een keer niet, dan heb je dus een extra credit over om op een ander moment te sporten. De enige voorwaarde is dat je de credits gebruikt binnen de afgesproken periode die je bij ons sport.

Ik ben geïnteresseerd. Wat kan ik verwachten?

We kunnen ons voorstellen dat je wilt weten wat je van ons kunt verwachten. Je leest op de pagina Werkwijze meer over onze filosofie en hoe het proces er uit ziet vanaf de eerste kennismaking tot en met de trainingen zelf.

PER MAAND

vanaf € 292

LOCATIETerminalweg 39B
Amersfoort
CONTACT INFO085 8000 802
info@fit-2gether.nl
Fit-Together Personal Training Amersfoort - Duo personal training en small group training
Fit-Together Personal Training Amersfoort - Duo personal training en small group training
Fit-Together Personal Training Amersfoort - Duo personal training
Personal Training Amersfoort
Personal Training Amersfoort

ERVAAR HET ZELFGRATIS PROEFSESSIE

Boeken

Onderkant Fit-Together website
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image