fbpx

NIEUWE SAMENWERKING
MET DIËTISTENHUIS ZEIST

Fit-Together - Eline

NIEUWS!

We hebben geweldig nieuws: FIT-Together Studio gaat een nieuwe samenwerking aan met Dietistenhuis Zeist. Eline Meijer is orthomoleculair diëtist en hormooncoach.
 
Daarnaast heeft zij verschillende cursussen gevolgd over de vrouw & hormonen, de darmen en sport. Deze samenwerking biedt jou de mogelijkheid om je gezondheid en fitness doelen te bereiken met behulp van professionals. Eline heeft de mogelijkheid om EMD (Energetische morfologische bloedtest) af te nemen. Naar aanleiding van de uitslag van deze bloedtest zal zij een persoonlijk advies voor je maken en met jou bespreken.
 

Een aantal keren per jaar zal zij bij ons in de studio een workshop geven over gezonde voeding, supplementen, hormonen en/of andere interessante onderwerpen. 

Fit-Together - Diëtiste Eline
Eline:  
 
Waar ik diëtist voor sta, is dat ik je wil laten zien dat het niet moeilijk hoeft te zijn om de gezondste versie van jezelf te worden. Dat je je weer energiek en fit voelt, dat je klachten zijn verminderd of weg zijn en dat je positief in het leven staat. Maar ook dat je weer door je menstruatie of overgang flowt, dat je elke dag ontlasting hebt en ook echt herstelt gedurende je slaap.
 
Belangrijk hierin is om een balans te vinden tussen jouw behoeften en hetgeen wat mogelijk is in je omgeving. Ik wil je graag begeleiden op het gebied van voeding en leefstijl om zo een duurzame verandering aan te gaan en de kwaliteit van leven te verbeteren.
Fit-Together - Personal training

PERSONAL FIT&VITAAL PROGRAMMA

Een uniek aspect van ons Personal Training Programma is de mogelijkheid om een EMD bloedtest af te nemen. Deze test biedt inzicht in jouw individuele voedingsbehoeften en hoe jouw lichaam bepaalde voedingsstoffen verwerkt. Met deze waardevolle informatie kan onze diëtiste een op maat gemaakt voedingsplan voor je maken, dat specifiek is afgestemd op jouw persoonlijke behoeften en doelen.

Tijdens het programma krijg je ook 1-op-1 begeleiding van onze personal trainers, die je helpen om jouw fitnessdoelen te bereiken. We werken samen met jou aan een persoonlijk trainingsschema, afgestemd op jouw niveau en doelen. Door regelmatige evaluaties en aanpassingen blijft het programma uitdagend, effectief en persoonlijk.

We zijn erg enthousiast over dit programma en onze samenwerking met Diëtistenhuis Zeist. Voor meer informatie over deze nieuwe dienst kun je ons altijd benaderen.

WAT IS EEN EMD BLOEDTEST?

Door middel van een vingerprik wordt er bloed afgenomen. Dit wordt naar het lab opgestuurd waarmee Dietistenhuis Zeist een samenwerking heeft. In het lab wordt het bloed geanalyseerd, waarna de resultaten toegestuurd worden. Over het algemeen duurt dit zo’n 3 à 4 weken. Naar aanleiding van de uitslag wordt er een persoonlijk advies opgesteld. Deze wordt in het vervolgconsult met jou besproken. Je krijgt de uitslag zelf ook toegestuurd per mail.

 

We zijn erg enthousiast over dit programma en onze samenwerking met Diëtistenhuis Zeist. Voor meer informatie over deze nieuwe dienst kun je ons altijd benaderen.