fbpx

HYROX 2024

Wil jij jouw fitness training naar een hoger niveau tillen en een HYROX-race aangaan? Fit-Together verzorgt de training en tickets voor dit geweldige en intense programma op 20 januari 2024 in Maastricht.

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en wil je fit(ter) worden combineren met een ultiem doel? Sluit je dan aan bij de HYROX challenge!

 

WAT IS HYROX?

HYROX is een wereldwijde fitnessrace voor iedereen. Deelnemers van over de hele wereld strijden in exact hetzelfde format. De race begint met een run van 1 km, gevolgd door 1 functionele beweging, die 8 keer wordt herhaald. Dit vindt plaats in grote overdekte locaties waardoor een unieke stadionachtige sfeer ontstaat voor alle deelnemers.

In onderstaande afbeelding zijn de onderdelen van Hyrox uitgewerkt.

VOOR WIE?

HYROX is niet voor iedereen weggelegd. Tenminste, als je de hele race alleen doet. Het programma vraagt veel van de deelnemers en een goede voorbereiding is daarom een must. Om het toch toegankelijk te maken voor de meeste sporters heeft HYROX de mogelijkheid gecreëerd om de race met z’n 2-en of 4-en af te leggen. In dat geval worden de onderdelen en de inspanning evenredig verdeeld. 

Wil je een sportieve uitdaging om 2024 goed mee te beginnen? Dan is er voor iedereen wel een optie:

Optie 1: Open: 8 x 1 kilometer hardlopen en 8 onderdelen
Optie 2: Dubbels: 8 x 1 kilometer hardlopen en 4 onderdelen per persoon
Optie 3: Relay teams: 2 x 1 kilometer hardlopen en 2 onderdelen per persoon

Fit-Together - Lounge
WAT KRIJG JE IN DEZE 3 MAANDEN?
Fit-Together - Personal training Amersfoort
WAAROM EXTRA TRAINEN?

HYROX is geen ‘walk in the park’. Het is een fysieke uitdaging met hele specifieke onderdelen, waar je je echt op moet voorbereiden. Tegelijkertijd is het ook een sociaal evenement, waar je elkaar helpt en motiveert om het maximale te bereiken. Samen trainen, voorbereiden en plezier hebben is daarom onmisbaar. 

OP WELKE DATA GAAN WE AAN DE SLAG?
WAT IS DE INVESTERING?

Voor het HYROX-programma betaal je € 149 per maand, inclusief een HYROX ticket, Physical Fitness Test en T-shirt, voor een periode van 3 maanden o.b.v. 1 keer per week trainen.

Train je niet mee, maar wil je wel een HYROX ticket en het Fit-Together sportshirt? Dat kan ook! Geef dan in onderstaand formulier aan of je kiest voor Open (zelfstandig), doubles (in een duo) of relay (met z’n vieren). Let wel: het ticket van je duo of de andere groepsleden moeten ook via ons worden besteld en los worden opgegeven via onderstaand formulier.

MEER WETEN?

Wil je meer weten over de HYROX-race en de trainingen? Mail ons op info@fit-2gether.nl of bel 085-8000802 en/of maak een afspraak in onze gym voor een vrijblijvende intake!

AANMELDEN HYROX