fbpx

12 weken kickstart

Ervaar Personal Training

Ben je een beetje uit vorm geraakt en weet je niet meer hoe je weer gemotiveerd aan het sporten kan? Geen zorgen, wij hebben de perfecte oplossing voor jou! Fit-Together biedt een speciaal programma aan om je een kickstart te geven en weer fit te worden en/of die extra kilo’s kwijt te raken. Het is tijd om weer in actie te komen en jezelf een boost te geven. 

GEEF JEZELF EEN BOOST

Ons toegewijde team van trainers staat klaar om je te begeleiden, te motiveren en je te helpen je doelen te bereiken. Of je nu op zoek bent naar intensieve workouts of persoonlijk advies over voeding; We hebben alles wat je nodig hebt. 

Kom snel langs en laat ons je helpen om weer in vorm te komen. 

VOOR WIE?

Het 12 weken kickstart programma is bedoeld voor iedereen die een nieuwe start wil maken en weer in vorm wil komen. De absolute voorwaarde is dat je gemotiveerd bent om twee keer per week tijd vrij te maken voor de krachttrainingen.

Er is geen minimaal instaplevel. Je werkt samen met een personal trainer die bij aanvang tijdens een assessment beoordeeld waar jij nu staat en bepaalt samen met jou op welke manier je jouw doelen kunt behalen. Dat gebeurt onder andere door een uitgebreide 3D bodyscan. De eerste scan is de nulmeting, waarbij aan het eind van iedere 6 weken een nieuwe scan wordt gemaakt om de voortgang te beoordelen. Op die manier kunnen we zien of we op schema liggen of nog zaken moeten bijstellen om tot het gewenste resultaat te komen.

WAT KRIJG JE IN DEZE 12 WEKEN?
Fit-Together - Personal training Amersfoort
WAT IS HET RESULTAAT?

Het resultaat is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen. Wil je graag afvallen? Dan richten we het programma zó in dat je op een verantwoorde wijze aan je gewicht kunt werken, in combinatie met een toegankelijk en realistisch voedingsplan. Wil je graag een sterk verbeterde conditie en een trap oplopen zonder ademtekort? Dan werken we deze 12 weken met elkaar aan conditieverbetering en spierkracht.

Veelal gaan afvallen en conditieverbetering hand in hand. En één van de bijkomende voordelen van dit programma is dat je ziet dat je resultaat kunt boeken en weer in jezelf gaat geloven.

Fit-Together - Lounge
WANNEER KAN IK BEGINNEN?
OP WELKE LOCATIE?

De personal training is in onze uitgebreide studio aan de Terminalweg 39b in Amersfoort (De Hoef).

WAT IS DE INVESTERING?
WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN
Mike Lommerse
Lees verder
Ruim opgezette fitnessclub met een club instructeurs die passie hebben voor sport en menselijk lichaam, dit merk je dan ook in de zeer professionele begeleiding. Ik sport v.a. mei dit jaar 2 keer in de week met als hoofddoel afvallen met daarbij krachttraining. Ik word daarin gemotiveerd en op de juiste manier begeleid. De fijne sfeer bij Fit together maakt het sporten nog leuker. Ik kan iedereen aanbevelen om hier te gaan sporten om je doel te bereiken! 💪
Charlotte Vahlkamp
Lees verder
Begin januari ben ik hier begonnen met sporten. Tot de dag van vandaag geen spijt van gehad. 10 kilo lichter! De mensen die er werken zijn vriendelijk en professioneel maar ook altijd in voor een lolletje en zelfs een luisterend oor. Fit together is een veilige en prettige plek voor echt iedereen die wil sporten of wil beginnen met sporten. Het maakt niet uit wie of wat je bent. Je zal je snel thuis voelen en zeker op je gemak. Maar voornamelijk beter in je eigen vel. En dat is waar we het allemaal toch voor doen!
Natasja van Groiningen
Natasja van Groiningen
Lees verder
STERKER, FITTER, VITALER EN 6,8 KILO ERAF – I DID IT! MET FIT-TOGETHER. Met JAIRO BIRSAK, personal trainer. I ♥ HIM. Hij is deskundig, enthousiast en heel prettig om mee samen te werken. Jairo’s trainingen zijn effectief, gevarieerd en de lachspieren worden ook getraind; ‘sweat, smile, repeat...
Lennard van  Daalen
Lennard van Daalen
Lees verder
Intussen (na een periode eruit te zijn geweest) al geruim 5 jaar bij Jairo. Hij daagt me altijd uit om tot het uiterste te gaan. In mijn start na de pauze viel ik in de eerste drie maanden 10 kilo af.
Haydar Cay
Haydar Cay
Lees verder
Leukste gym van Amersfoort! Goede begeleiding, laagdrempelig en persoonlijk. De shakes zijn ook lekker. Ik kom hier graag!
Nicole Luursema
Lees verder
Fijne training studio met leuke trainers! Wil jij je lichaam gezond trainen, ga dan bij ze langs. Naast personal training, zijn er ook small groups en bootcamps.
Previous
Next
MEER WETEN OF GRATIS INTAKE?

Wil je langskomen voor een gratis intake, zodat we kunnen kijken of het programma bij je past? Vul dan het formulier op deze pagina in om direct een datum te prikken. 

Wil je graag eerst meer weten over ons 12 weken kickstart programma of een van onze andere programma’s? Mail ons op info@fit-2gether.nl of bel 085-8000802.

INTAKE FORMULIER