MUD MASTERS

Obstacle Run

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

MUD MASTERS 2024

Haarlemmermeer

LEEFTIJD
V.A. 12 JAAR
EVENT LOCATIE
HAARLEMMERMEER
SCHEMA
SMALL GROUPS

Ben jij klaar voor een onvergetelijk avontuur vol uitdaging, plezier en doorzettingsvermogen? Dan nodigen we je graag uit om deel te nemen aan MudMasters op zondag 9 juni 2024, een geweldige obstacle run die jouw fysieke grenzen verlegt en je een gegarandeerde adrenaline kick zal bezorgen.

Wij hebben 50 exclusieve kaarten gereserveerd voor dit evenement en willen JOU uitnodigen om deel te nemen aan dit avontuur.

TRAINING

Word Mudmaster-proof met de juiste training! Je hoeft echt geen atleet te zijn om mee te doen aan Mudmasters. Met een goeie conditie kom je al heel ver. We hebben een perfecte voorbereiding voor je: doe mee aan onze wekelijkse bootcamps in de Soesterduinen!

MET FIT-TOGETHER NAAR MUDMASTERS

Je kunt bij ons jouw deelname aan Mudmasters veiligstellen met een ticket voor 9 juni 2024 (€ 78,25) en optioneel per bus met elkaar naar Haarlemmermeer en terug (€ 25) en afsluiten met een gezellige barbecue in Amersfoort (€ 25).

Is MudMasters een individuele uitdaging?

Nee, MudMasters wordt echt gezien als een groepseffort met een grote fun-factor. Natuurlijk vraagt het ook echt jouw doorzettingsvermogen en trainen we juist om te te zorgen dat je in staat bent om de obstakels aan te kunnen. Maar je helpt elkaar ook als het even niet meer gaat. Je streep haal je samen!

Hoe fit moet je zijn om mee te doen?

Het is voor bijna iedereen toegankelijk om deel te nemen aan dit gave event. We bereiden ons met elkaar voor om je fit en ready te maken. Dit event is jouw ideale stok achter de deur om de komende maanden in beweging te komen!

Hoe ziet het programma op 9 juni er uit?
Op zondag 9 juni vertrekken we om 07:45 uur met elkaar per bus naar Haarlemmermeer, waar we rond 9 uur aankomen. Onze call time is om 09:50 uur in het startvak Cheetah’s. Nadat we de modder en obstakels zijn getrotseerd en iedereen over de streep is, vertrekken we rond 14 uur weer naar de studio in Amersfoort. Daar wacht een heerlijke beloning op ons in de vorm van een BBQ met een drankje.
Lijkt me tof! Hoe nu verder?

Je kunt je bij ons aanmelden via de aanmeldpagina van de website of door ons te bellen via 085 8000 802. Wil je eerst kennismaken en wat vragen stellen over het programma? Kom dan langs voor een vrijblijvend gesprek! We plannen graag wat tijd voor je in, dus bel of mail ons om een afspraak te maken.

DEELNAME

v.a. € 179

TRAININGSLOCATIESoesterduinen
EVENT LOCATIEHaarlemmermeer
CONTACT INFO085 8000 802
info@fit-2gether.nl
Mudmasters-2024
Foto 8 Weeks To MudMasters-Fit-Together-Amersfoort-Soesterduinen-trainingen
Foto 8 Weeks To MudMasters-Fit-Together-Amersfoort
Personal Training Amersfoort
Personal Training Amersfoort

ERVAAR HET ZELFGRATIS PROEFSESSIE

Boeken

Onderkant Fit-Together website
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image