SPORTIEF & ZELFBEWUSTCOACHEND BOKSEN

Voor tieners van 12 - 16 jaar

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

COACHEND BOKSEN

Voor tieners

LEEFTIJD
12-16 JAAR
GROEPSGROOTTE
MAXIMAAL 6
SCHEMA
WOENSDAG 17 uur

Kom steviger in je schoenen te staan met Coachend boksen voor tieners (leeftijd 12 t/m 16 jaar). Tijdens dit toffe en gezellige (wekelijkse) programma leer je de basisprincipes van het boksen en werken we tegelijkertijd aan het opbouwen van zelfvertrouwen.

Onze bokscoach David leert je in eerste instantie de techniek achter boksen. Je gaat praktisch aan de slag met houding, stoten en verweren. Maar er is meer: Door reflectie tijdens de training krijg je inzicht in hoe je reageert op situaties en vertalen dit door naar wat er elke dag op je afkomt. Zo krijg je inzicht en tools in handen om meer en meer in je eigen kracht te gaan staan. Je werkt op een toffe manier aan je mentale, fysieke en emotionele groei.

Je gaat samen met maximaal 5 anderen aan de slag in onze ruime en mooie bokszone en doorloopt 3 opbouwende fasen:

Fase 1: Foundationfase
Aanleren van basistechnieken
In de Foundationfase draait alles om het leggen van een sterke basis. We combineren plezier en veiligheid in de kleine groep terwijl we essentiële bokstechnieken spelenderwijs aanleren. Onze ervaren coaches zorgen ervoor dat elke stoot en blok veilig en doeltreffend wordt aangeleerd, en dit alles combineren we met fun! Bij ons maak je niet alleen kennis met de bokssport, maar ook de lol van samen leren en groeien.

Fase 2: Buildfase
Patronen herkennen en reflecteren
In de Buildfase gaan we een stap verder. Hier legt de coach meer de focus op het herkennen van patronen bij de individuele deelnemer door tijdens het boksen te reflecteren. In deze veilige setting vol positieve energie, dagen we je uit om niet alleen fysiek, maar ook mentaal sterker te worden.

Fase 3: Powerfase
Bewustwording en in je kracht komen

De Powerfase, het hoogtepunt van dit programma! Hier draait alles om bewustwording en het zien opbloeien van elke individuele deelnemer. We dagen je uit om jouw potentie te ontdekken en te omarmen. We richten ons niet alleen op fysieke kracht, maar ook op het ontwikkelen van zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Deze fase staat synoniem voor empowerment; Je wordt zowel fysiek als mentaal in je kracht gezet.

Waarom draagt coachend boksen bij aan zelfvertrouwen?

Boksen stimuleert een stukje zelfbewustzijn. Door verschillende boksspellen en bokslessen ervaar je triggers en uitdagingen die we koppelen aan emoties. Door reflectie werken we aan zelfvertrouwen, zelfbewustzijn, zelfbeheersing en grenzen.

Boksen klinkt heftig. Is dat ook zo?

De vorm van boksen die we aanleren is niet gericht op vechten, maar op het aanleren van basistechnieken, focus en balans. Het is een goeie workout met individuele aandacht en reflectie onder leiding van een ervaren coach.

Hoe lang duurt het programma voor coachend boksen?

Een programma duurt minimaal 3 maanden, waarbij je 3 verschillende fasen doorloopt. Daarna kan je bij ons blijven boksen om je techniek te verfijnen en natuurlijk omdat het onwijs leuk is.

Is het voor jongens of voor meiden?

Beiden! Je traint in een gemixte groep van maximaal 5 anderen. Daarbij zorgen we altijd voor een veilige en respectvolle omgeving waar iedereen goed tot zijn recht komt.

Lijkt me tof! Hoe nu verder?

Je kunt je bij ons aanmelden via de aanmeldpagina van de website of door ons te bellen via 085 8000 802. Wil je eerst kennismaken en wat vragen stellen over het programma? Kom dan langs voor een vrijblijvend gesprek! We plannen graag wat tijd voor je in, dus bel of mail ons om een afspraak te maken.

PER MAAND

€ 49,95

LOCATIETerminalweg 39B
Amersfoort
CONTACT INFO085 8000 802
info@fit-2gether.nl
Boksen voor tieners
Fit-Together coachend boksen tieners impressie 2
Fit-Together coachend boksen tieners impressie 3
Personal Training Amersfoort
Personal Training Amersfoort

ERVAAR HET ZELFGRATIS PROEFSESSIE

Boeken

Onderkant Fit-Together website
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image