BOOTCAMPS

Soesterduinen

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Bootcamps

Soesterduinen

LEEFTIJD
V.A. 12 JAAR
TRAININGSLOCATIE
SOESTERDUINEN
SCHEMA
DO 19u en/of ZA 8:45u

Doe mee aan onze nieuwe bootcamps in de Soesterduinen!

Tijdens onze bootcamps sport je in teamverband in de gezonde buitenlucht. Hardlopen wordt op een originele, uitdagende en ludieke manier gecombineerd met functionele krachttraining. Tijdens de trainingen maken we optimaal gebruik van de mogelijkheden die de natuur ons te bieden heeft, denk hierbij aan bomen, hekken, trappen, heuvels, banken, enzovoort.

Daarnaast maken we ook gebruik van allerlei materialen zoals touwen, autobanden, ballen, TRX, en stammen. Deze bootcamp training is geschikt voor iedereen die het heerlijk vindt om in de buitenlucht te sporten. Iedere week word je weer verrast met nieuwe oefeningen waarbij je zowel mentaal als fysiek uitgedaagd word. De uitdaging ligt in het verleggen van jouw grenzen op beide vlakken en als logisch gevolg werk je aan je zelfvertrouwen, teambuilding en een positieve instelling.

We bouwen in een enthousiaste groep deelnemers aan een sterkere houding, betere conditie en een slankere lijn. Deze Bootcamp is ook geschikt voor ervaren sporters! We gaan er flink tegen aan en de trainer biedt altijd een optie tot niveauverschil en verschillende variaties.

Je doet al mee vanaf iets minder dan €11,50 per bootcamp en deelname is eenvoudig: koop online jouw bootcamp-strippenkaart, meld je aan via onze app en je bent good to go! We laten je nog weten waar je exact wordt verwacht in de Soesterduinen.

  • 6 strippen a € 15 per stuk
  • 12 strippen a € 12,50 per stuk
  • 24 strippen a € 11,50 per stuk

Klik hier om je strippenkaart direct online aan te regelen!

Heb je ervaring nodig om mee te doen?

De bootcamps zijn voor alle fitheid-levels. Zowel de beginnende- als ervaren sporters worden op een eigen level door de trainer uitgedaagd om er vol voor te gaan.

Ik doe mee aan Mudmasters. Is dit een goeie training?
Bootcamps zijn een ideale manier om je voor te bereiden op de Mudmasters obastcle run. Heb je nog geen ticket? Lees hier dan meer over hoe je samen met ons dit avontuur aan kunt gaan! 
Lijkt me tof! Hoe nu verder?

Bestaande klanten kunnen een strippenkaart aanschaffen via deze link. Daarna kan je direct via de app jouw plekje bemachtigen voor de bootcamps!

Ben je nog geen klant bij Fit-Together in Amersfoort? Meld je dan eerst aan voor een kennismaking via onze aanmeldpagina of door ons te bellen via 085 8000 802. We plannen graag wat tijd voor je in, dus bel of mail ons om een afspraak te maken.

DEELNAME

v.a. € 11,50

TRAININGSLOCATIESoesterduinen
TYPE TRAININGBootcamp
CONTACT INFO085 8000 802
info@fit-2gether.nl
Bootcamps Amersfoort Fit-Together verkleind
Bootcamps Amersfoort afbeelding 3 Fit-Together verkleind
Bootcamps Amersfoort Soesterduinen Fit-Together
Personal Training Amersfoort
Personal Training Amersfoort

ERVAAR HET ZELFGRATIS PROEFSESSIE

Boeken

Onderkant Fit-Together website
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image