VITALITEITBEDRIJFS-
PROGRAMMA

Programma

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Trainen met collega's

Vitaliteit op de werkvloer

INSTAPLEVEL
ALLE LEVELS
GROEPSGROOTTE
OP MAAT
SCHEMA
FLEXIBEL

Op zoek naar de beste manier van team building? Of wil je gezondheid en vitaliteit een belangrijke plek op de werkvloer geven en ziekteverzuim tegengaan? Maak dan kennis met het vitaliteitsprogramma van Fit-Together. Wij trainen wekelijks met teams in verschillende samenstellingen om bij te dragen aan jullie bedrijfsdoelstellingen. Soms is dat simpelweg om gezondheid te bevorderen en in beweging te komen. Een andere keer is dat om een doorbraak te realiseren in een team en de banden te verstevigen. Daarbij hanteren we de principes van ‘samen doelen bereiken‘ en ‘plezier hebben met elkaar‘.

We trainen verschillende teams en samenstellingen. Kom bijvoorbeeld trainen met je collega-ondernemers, directe collega’s in jouw team of het management team. Om jullie team building activiteiten te ondersteunen bieden we optioneel, aansluitend aan de training, een goed verzorgd ontbijt, lunch of diner aan.

Ben je een ondernemer, teamleider of maak je onderdeel uit van een team en wil je samen met je collega’s aan de slag met beweging en gezondheid? Kom dan kennismaken en organiseer een vrijblijvende proefsessie!

Bieden jullie ook een bedrijfsprogramma op locatie aan?

Trainingen vinden plaats bij ons in de studio en/of op een door jullie gewenste locatie. Voorwaarde voor het trainen op een andere locatie is dat er voldoende ruimte is om goed te bewegen. Wij beschikken over de materialen om aan de slag te gaan. Wij zorgen er voor dat jij en/of jouw medewerkers op een leuke manier getraind worden, op een gedegen wijze leren over het belang van bewegen en gezondheid om vervolgens weer fit en energiek aan het werk te gaan.

Wat houdt de ontbijt-, lunch en diner optie in?

Jouw team heeft de mogelijkheid om, aansluitend op de training, bij ons te blijven eten. De maaltijden wordt verzorgd door lokale partijen, zoals Bakkerij De Kletersteeg en Roosters Maaltijd & Grill. Uiteraard stemmen we met elkaar af aan welke wensen het eten moet voldoen.

Over welke faciliteiten beschikt de gym?

Jij en je collega’s hoeven alleen sportkleding en een bidon mee te nemen. Wij bieden een handdoeken service en kleedkamers met (privé) douche faciliteiten. We sluiten iedere training af met een lekkere shake om de eiwitten aan te vullen. Op die manier kan iedereen weer refreshed aan het werk! Wil je blijven eten? Vraag dan naar onze ontbijt-, lunch- of diner opties.

Hoe werkt het als ik op vakantie ben of een keer ziek ben?

We begrijpen heel goed dat je er niet altijd kunt zijn. Daarom werken wij iets anders dan een sportschool, waar je maandelijks contributie betaalt ongeacht of je er bent of niet. In plaats daarvan  ontvang je van ons credits voor de periode dat je bij ons komt sporten. Deze credits gebruik je als je deelneemt aan een small group. Ben je er een keer niet, dan heb je dus een extra credit over om op een ander moment te sporten. De enige voorwaarde is dat je de credits gebruikt binnen de afgesproken periode die je bij ons sport.

Ik ben misschien geïnteresseerd. Wat kan ik verwachten?

We kunnen ons voorstellen dat je wilt weten wat je van ons kunt verwachten. Je leest op de pagina Werkwijze meer over onze filosofie en hoe het proces er uit ziet vanaf de eerste kennismaking tot en met de trainingen zelf.

PER MAAND

Op aanvraag

LOCATIETerminalweg 39B
Amersfoort

Of op locatie
CONTACT INFO085 8000 802
info@fit-2gether.nl
Fit-Together Personal Training Amersfoort - Studio
Fit-Together Personal Training Amersfoort - Bedrijfsprogramma - Ontbijt, lunch, diner
Fit-Together Personal Training Amersfoort - Bedrijfsprogramma
Personal Training Amersfoort
Personal Training Amersfoort

ERVAAR HET ZELFGRATIS PROEFSESSIE

Boeken

Onderkant Fit-Together website
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image