Vacature

Clubmanager

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Vacature

Clubmanager

UREN PER WEEK
20-40 U P/W
OPLEIDING
MBO SPORT
WERKERVARING
ERVAREN

Fit-Together is een trainingsstudio in Amersfoort. Al ruim zeven jaar helpen we mensen met een gezonde leefstijl op de locatie aan de Terminalweg in Amersfoort.

Bij Fit-Together is onze missie helder en inspirerend: we willen de inwoners van Amersfoort in beweging krijgen en hen begeleiden naar een gezonder en evenwichtiger leven. We zijn vastbesloten om gezondheid, beweging en voeding te verenigen in de dagelijkse routine van mensen. Onze passie ligt in het opnieuw definiëren van sporten, plezier en voeding, zodat het niet alleen een verplichting is, maar een integraal onderdeel van je lekker voelen en gezond zijn.

Bij Fit-Together streven we ernaar om sporten weer leuk te maken voor mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus. Wij geloven dat de sleutel tot succes ligt in het aanbieden van een gerichte klantreis die aansluit bij de individuele behoeften en doelen van onze klanten.

Onze visie is gebaseerd op het idee dat sporten en gezond eten hand in hand gaan en een ‘fun-factor’ moet hebben. We begrijpen dat veel mensen zich niet comfortabel voelen in de traditionele sportschool omgeving, waar ze vaak het gevoel hebben bekeken te worden. Daarom streven we ernaar om een laagdrempelige en gastvrije omgeving te creëren waar iedereen zich welkom en thuis voelt. Bij Fit-Together verlagen we met behulp van het eGym concept de drempel naar een gezonde manier van bewegen.

We weten als geen ander dat gezondheid niet alleen draait om fysieke inspanning, maar dat er een sterke samenhang is met mentale- en emotionele gezondheid. Daarom bieden we niet alleen krachttraining aan, maar een klantreis die alle elementen met elkaar verbindt. Dit doen we door het eGym concept aan te vullen met coaching, een online leerplatform en voedingsbegeleiding. We willen onze klanten leren hoe ze gezonde keuzes kunnen maken die hun prestaties verbeteren en hun algehele welzijn bevorderen.

Wie zoeken wij

Wij zoeken een enthousiaste, sportieve, ondernemende en ambitieuze Clubmanager met commerciële vaardigheden die onze klanten gaat begeleiden. Je zoekt de verbinding met klanten en collega’s en je draagt zorg voor de kwaliteit van begeleiding. We zoeken een flexibele teamspeler met veel energie en een positieve instelling. Een sportspecialist met een groot verantwoordelijkheidsgevoel waarbij álle klanten even belangrijk zijn.

Deze competenties zoeken wij:

  • Je bent enthousiast
  • Je hebt minimaal MBO Sport & Bewegen niveau 4 afgerond
  • Je gaat geen uitdaging uit de weg
  • Je hebt ervaring als Fitness Trainer in leidinggevende functie
  • Je bent 20-40 uur per week beschikbaar
  • Je bent ondernemend
  • Je hebt een winnaarsmentaliteit
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je bent collegiaal, flexibel en een teamplayer
  • Je bent een doorzetter

Dit mag je van ons verwachten:

  • Een superleuk team om in te werken
  • Flexibiliteit, vooral wanneer je zelf ook flexibel bent
  • Een moderne en sfeervolle werkplek in Amersfoort
  • Ruimte voor ontwikkeling en opleiding
  • Salaris: €2.600,00 – €3.250,00 bruto per maand

Ga jij bijdragen aan het succes van Fit-Together Amersfoort?

Stuur dan je CV en motivatiebrief vóór 1 november naar FIT-R Amersfoort t.a.v. Jairo. Voor vragen over deze vacature kun je je richten tot Jairo Birsak op jairo@fit-2gether.nl of bel naar:+31 6 44214444.

START

NOV. 2024

LOCATIETerminalweg 39B
Amersfoort
CONTACT INFO085 8000 802
info@fit-2gether.nl
Fit-Together Personal Training - 12 weken programma
Fit-Together Personal Training - 12 weken programma
Fit-Together Personal Training - Personal Trainer
Personal Training Amersfoort
Personal Training Amersfoort

SOLLICITEER DIRECT

via Indeed

Onderkant Fit-Together website
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image