VITALITEITBOOTCAMPS

voor bedrijven

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Sportief teamuitje?

Teambuilding en plezier

INSTAPLEVEL
ALLE LEVELS
GROEPSGROOTTE
OP MAAT
SCHEMA
FLEXIBEL

Wil je met je team de zomer op een actieve en gezellige manier inluiden? Een bootcamp is dé manier om jullie teamspirit een boost te geven! Samen werken aan een fitte en energieke start van het zomerseizoen is niet alleen goed voor je gezondheid, maar ook voor de onderlinge band binnen je team.

Tijdens een bootcamp in de buitenlucht ervaren jullie op een speelse manier wat samenwerken, doorzettingsvermogen en plezier maken met elkaar kan doen. Onder begeleiding van professionele trainers worden er uitdagende, maar haalbare oefeningen gedaan die jullie weer helemaal opladen.

Naast de fysieke inspanning is er ook tijd voor ontspanning, teambuilding en gezelligheid. Zo bouw je niet alleen aan je conditie, maar versterken jullie ook de onderlinge verbondenheid. Dat is precies wat je nodig hebt om het zomerseizoen vol energie en met een goed gevoel voor je team in te gaan!

Dus wil jij je team klaarstomen voor een zomer vol motivatie, samenwerking en fun? Boek dan snel jullie bedrijfsbootcamp!

Waar vinden de bootcamps plaats?

Bootcamps voor bedrijven organiseren we op een locatie naar wens. Natuurlijk denken we graag met je mee over de ruimte die we nodig hebben en de beste ervaring geven!

Is er een minimum of maximum aantal deelnemers voor de bootcamps?

Afhankelijk van het aantal deelnemers worden er een of meerdere personal trainers ingezet om jouw team de optimale beleving te geven. Gemiddeld zetten we 1 trainer in bij een team van 2 tot 16 deelnemers.

Kunnen we ook gebruik maken van jullie gym?

Zeker! Je bent meer dan welkom in onze gym in Amersfoort-Noord. Wij bieden daar een handdoeken service en kleedkamers met (privé) douche faciliteiten. We sluiten iedere training af met een lekkere shake om de eiwitten aan te vullen. Op die manier kan iedereen weer refreshed aan het werk! Wil je blijven eten? Vraag dan naar onze ontbijt-, lunch- of diner opties.

PER MAAND

Op aanvraag

LOCATIETerminalweg 39B
Amersfoort

Of op locatie
CONTACT INFO085 8000 802
info@fit-2gether.nl
Bootcamps Amersfoort Fit-Together vierkant
Foto 8 Weeks To MudMasters-Fit-Together-Amersfoort-Soesterduinen-trainingen
Bootcamps Amersfoort afbeelding 3 Fit-Together verkleind
Personal Training Amersfoort
Personal Training Amersfoort

ERVAAR HET ZELFGRATIS PROEFSESSIE

Boeken

Onderkant Fit-Together website
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image