fbpx

VACATURE

PERSONAL TRAINER AMERSFOORT

Ben jij van nature een persoon die anderen motiveert en aanspoort om in beweging te komen? Overweeg dan om als personal trainer bij FIT-Together in Amersfoort te starten.

WAAR JE GAAT WERKEN

FIT-Together is een luxe personal training studio in Amersfoort met 7 trainers. We zijn een huiselijke, stijlvolle studio waarbij een persoonlijke benadering centraal staat. Onder het motto Fit & Fun for Everyone zijn wij vastbesloten om gezondheid, beweging en gezonde voeding te verenigen in de dagelijkse routine van mensen. Onze passie ligt in het opnieuw definiëren van sporten, plezier en voeding, zodat het niet alleen een verplichting is, maar een integraal onderdeel van je lekker voelen en gezond zijn.

Je werkt in en met een leuk en jong team binnen een informele maar professionele omgeving. Kernwoorden van het team zijn enthousiasme, aanmoediging, interesse, plezier, eerlijkheid en openheid. In een tweewekelijks teamoverleg leren we van elkaar en versterken we elkaar. 

WAT JE GAAT DOEN

In je werk als Personal trainer begeleid je klanten naar een fit, energiek en gezond lichaam. Je stelt persoonlijke trainingsprogramma’s op, gebaseerd op wensen en doelstellingen van de klant en begeleid hen tijdens de trainingen om dit te kunnen realiseren. Daarnaast coach je hen op het gebied van lifestyle, gezonde voeding en mindset.

WIE WE ZOEKEN
Fit-Together - Simone Buth
WAT WE BIEDEN

Wat we met elkaar afspraken over de beloning hangt deels af van jouw ervaring in de sector. Heb je nog geen certificering als personal trainer, dan bieden we de mogelijkheid om deze opleiding tijdens je dienstverband te volgen. Verder bieden we onder andere:

PAST DEZE VACATURE BIJ JOU?

Reageer door je gegevens achter te laten via het formulier op deze pagina, mail ons op info@fit-2gether.nl of bel 085-8000802. We kijken er naar uit om kennis te maken!

REAGEREN VACATURE