fbpx

Vrij trainen

Voor klanten van Fit-Together

Sport je al 2 keer per week onder begeleiding bij Fit-Together en wil je graag ook nog zelfstandig trainen in onze gym? Doe dan mee aan de pilot ‘Vrij trainen’ tussen 1 december 2023 en 1 maart 2024. 

ZELFSTANDIG MET EEN PLAN

Fit-Together biedt Vrij trainen aan op basis van een pilot van 3 maanden. We willen samen met onze klanten bekijken op welke manier zelfstandig trainen het beste tot zijn recht komt. Daarbij laten we niemand aan zijn lot over: jouw trainer zorgt voor een schema waarmee je zelfstandig en in je eigen tijd in onze gym aan de slag kunt.

VOOR WIE?

De pilot Vrij trainen is voor alle klanten die minimaal twee keer per week onder begeleiding van een personal trainer bij Fit-Together sporten: 1-1 trainingen, duo-trainingen en smallgroups.

WAT IS INBEGREPEN BIJ VRIJ TRAINEN?
Fit-Together - Lounge
Fit-Together - Lounge
HOE WERKT HET?

Tegen een maandelijkse vergoeding heb je gedurende 6 dagen (van maandag tot en met zaterdag) de mogelijkheid om je aan te melden voor een van de vele beschikbare slots in Virtuagym, in zowel de piek- als daluren.

Dalmomenten
Maandag t/m donderdag van 11 tot 16 uur
Vrijdag van 11 tot 18 uur

Piekmomenten
Maandag t/m vrijdag van 7 tot 11 uur
Maandag t/m donderdag van 17 tot 21 uur 

WANNEER KAN IK BEGINNEN?

De pilot start op 1 december 2023 en eindigt op 29 februari 2024. In februari wordt de pilot met de deelnemers geëvalueerd en wordt er een keuze gemaakt of Vrij trainen, en in welke vorm, een vast onderdeel van de dienstverlening wordt.

WAT IS DE INVESTERING?
WAT ZIJN DE VOORWAARDEN?
MEER WETEN?

Twijfel je nog of heb je een vraag? Benader dan je trainer, mail ons op info@fit-2gether.nl of bel 085-8000802.

Aanmelding kan alleen via het formulier op deze pagina.

AAMELDFORMULIER