fbpx

MTB POWER!

Ben je een mountainbiker en wil je naar het volgende level en full power de trails over? Dan is ons MTB Power! programma echt iets voor jou. Met deze unieke combinatie van krachttraining en skills training zit jij met meer kracht en zelfvertrouwen op jouw mountainbike!

Op deze pagina lees je de hoofdlijnen van het programma. Lijkt het je wat? Plan dan een vrijblijvende intake bij ons in en maak kennis met een van de trainers. Je bepaalt daarna of je graag mee wilt draaien in het programma.

VOL KRACHT EN ZELFVERTROUWEN OP JE MOUNTAINBIKE

In een groepje van maximaal 6 deelnemers gaan we jouw skills, kracht en conditie een boost geven, zodat je sneller, meer ontspannen en veilig over de trails gaat. 

In een uitdagend programma krijg je 3 maanden lang begeleiding door personal trainers en instructeurs met aandacht voor specifieke krachttraining voor mountainbikers, maandelijkse outdoor skills training en trail riding en een persoonlijk voedingsconsult, afgestemd op jouw inspanningen als mountainbiker.

VOOR WIE?

Het MTB Power! programma is bedoeld voor een mountainbiker die met enige regelmaat fietst (of gefietst heeft) en graag beter, sterker en vaardiger op de fiets wil zitten om het mountainbiken leuker, sneller, veiliger en minder blessuregevoelig te maken. Het programma is geschikt voor alle leeftijden en houdt rekening met individuele wensen en eisen, zoals blessures en beperkingen.

De absolute voorwaarde is dat je gemotiveerd bent om wekelijks tijd vrij te maken voor krachttrainingen en de (maandelijkse) clinics. De tijdsinvestering is zo’n 3 tot 4 uur per week, inclusief jouw eigen mountainbike rit.

Maak je geen zorgen: omdat je werkt met een persoonlijke trainer wordt het afgestemd op jouw level. Heb je extra tijd nodig voor bepaalde vaardigheden of wil je een stap verder, dan passen we jouw programma aan. 

WAT IS HET RESULTAAT?

Na deze 3 maanden rijd jij met meer zelfvertrouwen en meer ontspannen op je mountainbike, is je spierkracht en conditie fors toegenomen en ben je fysiek en mentaal opgewassen tegen de meest voorkomende uitdagingen op de Nederlandse trails. Door een afstemming van kracht- en skills training, tips & tricks en voedingsadvies begrijp je wat er belangrijk is om je verder te ontwikkelen. Je kunt er na dit programma voor kiezen om, met de opgedane kennis, zelfstandig verder te trainen of deel te (blijven) nemen aan small groups of personal training. 

Fit-Together - Personal training Amersfoort
WAT KRIJG JE IN DEZE 3 MAANDEN?
MTB Power! programma
WANNEER KAN IK BEGINNEN?
OP WELKE LOCATIE?

De wekelijkse krachttraining is in onze personal training studio in Amersfoort (De Hoef). De maandelijkse skills clinic en trail riding wordt georganiseerd door en bij MTB Gids Heuvelrug in het uitgebreide skills park in Leersum, 30 minuutjes rijden vanaf Amersfoort.

WAT IS DE INVESTERING?

De all-in kosten voor MTB Power! programma zijn € 189 per maand, voor een periode van 3 maanden o.b.v. 1 keer per week small group krachttraining. Aanvullend heb je de mogelijkheid om 2 keer per week te trainen of te kiezen voor 1 op 1 of duo personal training.

MEER WETEN?

Wil je graag meer weten over ons MTB Power! programma? Meld je dan aan voor een vrijblijvende intake. Vul het formulier in op deze pagina of bel 085-8000802.

AANMELDEN VRIJBLIJVENDE INTAKE