Fit-Together - logo

IN 90 DAGEN FIT DE ZOMER UIT

Klaar om die zomerkilo’s te verslaan en weer in topvorm te komen? Onze personal trainers staan klaar om je te begeleiden, te motiveren en je te helpen je doelen te bereiken.

BOOST JEZELF NA DE ZOMER: FIT WORDEN EN AFVALLEN IN 90 DAGEN

Ben je na de zomermaanden een beetje uit vorm geraakt? Geen zorgen, wij hebben de perfecte oplossing voor jou! Fit-Together biedt een speciaal programma aan om jou weer helemaal fit te krijgen en die extra vakantiekilo’s kwijt te raken. Het is tijd om weer in actie te komen en jezelf een boost te geven. 

Ons toegewijde team van trainers staat klaar om je te begeleiden, te motiveren en je te helpen je doelen te bereiken. Of je nu op zoek bent naar intensieve workouts of persoonlijk advies over voeding, we hebben alles wat je nodig hebt. Dus zeg maar dag tegen die luie zomerdagen en hallo tegen een nieuw en gezonder jij! 

Kom snel langs en laat ons je helpen om weer in topvorm te komen. 

WAT KRIJG JE IN DEZE 90 DAGEN?
Fit-Together - Personal training Amersfoort
Fit-Together - Kickboksen voor beginners

GA VOOR RESULTAAT MET EEN VRIENDELIJKE STOK ACHTER DE DEUR

Wij vragen alleen of je komt opdagen op de afgesproken trainingsdagen. Dit programma staat in het teken van jouw eigen grenzen stap voor stap verleggen en kennisoverdracht. Wij gaan samen voor de weg die jou het meest gaat opleveren, dus je krijgt geen standaard programma. Alles is tot in de detail afgestemd op wat jij nodig hebt. 

DIT IS WAT WE VAN JE VRAGEN