Personal training

Wil je afvallen? Een flink verbeterde conditie? Of heb je gewoon een stok achter de deur nodig om beter te trainen? Dan past personal training bij jou. Onze personal trainer zorgt ervoor dat je verantwoord een stapje verder gaat en harder en effectiever traint.

Wat zijn de voordelen van Personal Training?

✅ Intensieve 1 op 1 begeleiding

✅ Je doet veel kennis op via onze gediplomeerde trainers

✅ Je krijgt een custom-made plan gebaseerd op jou wensen

✅ Je boekt sneller resultaat

smallgroup personal training

LIEVER SAMEN TRAINEN MET ANDEREN EN TOCH DE
EXCLUSIVITEIT BEHOUDEN?

Je kunt bij ons 1 op 1 met een personal trainer werken, maar ook in groepjes tot maximaal 4 personen. Daar stimuleer je elkaar om het beste uit jezelf te halen.

Droom jij al langer van een ‘next step’ in fitheid en gezondheid? Meld je vandaag nog aan voor het Intakegesprek. Dan maken wij samen een op maat gemaakt trainingsprogramma; afgestemd is op jouw persoonlijke situatie en doelen. Haal samen met ons meer uit jezelf.

(smallgroup) kickboxing personal training

Wil je fysiek tot het ‘gaatje’ gaan; met anderen werken aan je conditie, trap- en stoottechnieken? kom dan naar de kickboks trainingen. Een ‘die hard’ workout van 30 of 45 minuten waarin je alleen of samen met anderen flink gaat zweten en het is keihard werken! Maar resultaten boek je zeker met deze trainingen!

Na een goede warming up leer je de technieken van het kickboksen welke je beoefent op de pads en bokszakken. De trainingen zijn zo opgebouwd dat het hele lichaam aan bod komt.

 

WIL JIJ:

✅ Een betere conditie

✅ meer zelfvertrouwen

✅ je kracht versterken

✅ gewicht verliezen

✅ kickboks technieken verbeteren

 

STEL NIET LANGER UIT, START MET EEN GRATIS INTAKE PERSONAL TRAINING