FIT-AAL COMPANY PROGRAMMA

Iedere werkgever weet: Een goede gezondheid leidt tot een lager ziekteverzuim en verhoogt de inzetbaarheid. Medewerkers die sporten worden vitaler en daarmee productiever. En daarnaast… voelt het ook nog eens als een fraaie arbeidsvoorwaarden voor uw mensen als u hen in staat stelt om fit te worden, zijn of blijven.

Welke voordelen biedt een vitale werkomgeving?

✅ Lager ziekteverzuim

✅ Hogere inzetbaarheid van medewerkers

✅ Vitale medewerkers voelen zich levend, en bruisen van energie

✅ Vitale medewerkers zitten lekker in hun vel en presteren daardoor beter

custom made programma

Op basis van de wensen en behoefte van het bedrijf kijken we gezamenlijk naar een programma that FIT’s with your company.’ Dit kan een combinatie zijn van intensieve (fysieke) individuele begeleiding als een groepsessie met een coach of diëtiste. Wij helpen bedrijven en hun medewerkers op weg naar een FITAAL en GEZONDERE werkomgeving.

 

Trainingen vinden plaats bij ons in de studio en/of op een door u gewenste locatie. Wij zorgen ervoor dat u en/of uw medewerkers op een leuke manier getraind worden, met een gedegen opbouw om vervolgens ook weer fit en energiek op het werk te verschijnen.

STOELMASSAGE

Stoelmassages 

Wij kunnen voor uw medewerkers stoelmassage op de werkplek aanbieden. Stoelmassage is een specifieke massage op een speciale stoel om stress en werkgerelateerde klachten te verlichten en te voorkomen. Door middel van het toepassen van diverse technieken maakt de masseur rug, schouders, nek, armen en handen los.

Omdat de stoelmassage tussen de 15-20 minuten duurt en er over de kleding heen gemasseerd wordt is het laagdrempelig en bij uitstek geschikt om op de werkplek aan te bieden. Geen olie, dus geen plakkerig gevoel na de massage. Je kan zo weer over tot de orde van de dag.

 

VOORDELEN STOELMASSAGE:

✅ Het ontspant de spieren

✅ Het ontspant en verlaagt het stressgevoel

✅ Geeft energie

✅ Medewerkers worden productiever

DEZE BEDRIJVEN GINGEN U VOOR