Focus op doorbraak12 weken programma's

Programma

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

12 weken

Programma's

INSTAPLEVEL
ALLE LEVELS
GROEPSGROOTTE
1 op 1 of in een groep
SCHEMA
FLEXIBEL

Ben je uit vorm geraakt en heb je moeite om jezelf te motiveren om te gaan sporten? Of zit je al te lang op de bank met een blessure en weet je niet waar je goed aan doet? Geen zorgen, wij hebben de perfecte oplossing voor jou! Fit-Together biedt specifieke programma’s aan om je een boost te geven, jouw motivatie terug te vinden en weer fit te worden. Voor sommigen betekent het dat je kilo’s kwijt wilt raken, voor anderen dat je je weer gezond en energiek wilt voelen. Het is de hoogste tijd om weer in actie te komen en wij gaan je helpen!

We bieden 2 verschillende 12-weken programma’s aan: Het ’12-weken kickstart programma’ met 1 op 1 coaching en het ‘Change programma’ met groepsles en vrij trainen.

12-weken kickstart programma (1 op 1 personal training)
Het 12 weken kickstart programma is bedoeld voor iedereen die een nieuwe start wil maken en weer in vorm wil komen. De absolute voorwaarde is dat je gemotiveerd bent om twee keer per week tijd vrij te maken voor de krachttrainingen.

Er is geen minimaal instaplevel. Je werkt samen met een personal trainer die bij aanvang tijdens een assessment beoordeeld waar jij nu staat en bepaalt samen met jou op welke manier je jouw doelen kunt behalen. Dat gebeurt onder andere door een uitgebreide 3D bodyscan. De eerste scan is de nulmeting, waarbij aan het eind van iedere 6 weken een nieuwe scan wordt gemaakt om de voortgang te beoordelen. Op die manier kunnen we zien of we op schema liggen of nog zaken moeten bijstellen om tot het gewenste resultaat te komen.

The Change programma (groepsles i.c.m. vrij trainen)
Zoals het woord al zegt richt het Change programma zich op een echte verandering, een transformatie.  Het programma begint elke maand met maximaal 10 deelnemers. Je start met een uitgebreide 3D bodyscan en rapportage, als nulmeting voor de komende 90 dagen. Je krijgt een wekelijkse groepstraining waarin de oefeningen worden uitgelegd door een gespecialiseerde personal trainer. Vervolgens train je zelfstandig 2 tot 3 keer per week in onze personal gym. Om je te ondersteunen werken we met een gepersonaliseerd voedingsplan via onze handige app, zonder het gevoel te hebben dat je op een streng dieet zit. Bovendien ontvang je wekelijks begeleidende e-mails met tips en aanmoedigingen om je te helpen een blijvende verandering te realiseren.

Klinkt goed, maar kan ik het ook een keer proberen voordat ik start?

Jazeker! Voor het 12-weken kickstart programma geldt dat je een proefsessie bij ons kunt boeken. En voor het Change programma mag je zelfs een hele week gratis bij ons sporten voordat je de knoop doorhakt. Kortom: kom het gewoon zelf vrijblijvend ervaren!

Wanneer start het 12-weken kickstart programma?

Omdat het 12-weken kickstart programma gebaseerd is op 1 op 1 personal training kan je op ieder gewenst moment bij ons starten. Na je intake en assessment plan je met elkaar vaste momenten voor jouw trainingen. Onze personal trainers zijn flexibel en maken graag ruimte in hun agenda om jou te helpen met deze kickstart!

Wat is het resultaat van een 12-weken programma?

Het resultaat is natuurlijk afhankelijk van jouw doelen. Wil je graag afvallen? Dan richten we het programma zó in dat je op een verantwoorde wijze aan je gewicht kunt werken, in combinatie met een toegankelijk en realistisch voedingsplan. Wil je graag een sterk verbeterde conditie en een trap oplopen zonder ademtekort? Dan werken we deze 12 weken met elkaar aan conditieverbetering en spierkracht.

Veelal gaan afvallen en conditieverbetering hand in hand. En één van de bijkomende voordelen van dit programma is dat je ziet dat je resultaat kunt boeken en weer in jezelf gaat geloven.

Hoe wordt het resultaat gemeten?

Fit-Together beschikt over uitgebreide apparatuur om een 3D bodyscan te maken en resultaten uit te lezen. Met behulp van deze scanner wordt (in een scan van 365 graden) onder andere het gewicht, de spiermassa- en omvang, het visceraal vetpercentage, de BMI en andere belangrijke kenmerken gemeten. Tijdens het programma wordt de scan enkele keren herhaald, zodat we goed monitoren welke verandering er plaats vindt en waar nog wat extra focus op mag liggen.

Hoe werkt het als ik op vakantie ben of een keer ziek ben?

We begrijpen heel goed dat je er niet altijd kunt zijn. Daarom werken wij iets anders dan een sportschool, waar je maandelijks contributie betaalt ongeacht of je er bent of niet. In plaats daarvan  ontvang je van ons credits voor de periode dat je bij ons komt sporten. Deze credits gebruik je als je deelneemt aan een small group. Ben je er een keer niet, dan heb je dus een extra credit over om op een ander moment te sporten. De enige voorwaarde is dat je de credits gebruikt binnen de afgesproken periode die je bij ons sport.

Ik ben misschien geïnteresseerd. Wat kan ik verwachten?

We kunnen ons voorstellen dat je wilt weten wat je van ons kunt verwachten. Je leest op de pagina Werkwijze meer over onze filosofie en hoe het proces er uit ziet vanaf de eerste kennismaking tot en met de trainingen zelf.

PER MAAND

v.a. € 179

LOCATIETerminalweg 39B
Amersfoort
CONTACT INFO085 8000 802
info@fit-2gether.nl
Fit-Together Personal Training - 12 weken programma
Fit-Together Personal Training - 12 weken programma
Fit-Together Personal Training - Personal Trainer
Personal Training Amersfoort
Personal Training Amersfoort

ERVAAR HET ZELFGRATIS PROEFSESSIE

Boeken

Onderkant Fit-Together website
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image